Tilan esittelyä

Krofnock Ranch on ponitalli virtuaalisessa Saksassa. Krofnock kasvattaa ja kouluttaa urheilullisia hyppyponeja, joilla on kapasiteettia kansallisiin luokkiin. Talli sijaitsee maalaisseudulla, bussiyhteydet kulkevat kyllä melko lähelle, ja tallille on helppo ajaa. Tallilla on erinomaiset estekalustot, sillä treenaamme ponimme huippukuntoon maksimitulosten saavuttamiseksi. Krofnock omistaa yhden suuren maneesin, ruohokentän ja pienemmän hiekkakentän verryttelyyn ja tasaiseen työskentelyyn. Tallilla on erittäin hyvä kalusto ajatellen kilpailujen järjestämistä.

Krofnock on perustettu 25.12.2005 - nimi ja kasvatusrotu ovat pysyneet samoina siitä asti !
Krofnockin ponimäärä on tällähetkellä: 54 ponia (päivitetty 18.7.2013)

Krofnockissa oli alunperin kaksi tallia, molemmissa viisitoista karsinaa.  Ponien määrän lisääntyessä räjähdysmäisesti jouduimme kuitenkin rakentamaan uuden tallin kesäkuussa 2011. Uudessa tallissa on 30 tallipaikkaa, ja täällä karsinarivistöt on jaettu niin, että sekä tammat, että orit pystyvät asumaan samassa rakennuksessa. Karsinamme ovat tilavia, alunperin suunniteltuja hevosille. Uusi talli on rakennettu h-kirjaimen malliseksi jonka kahdelle käytävälle hevoset on jaettu lähinnä sukupuolen mukaan. Rehuhuone sijaitsee tallien välissä, joten yhteys on molempiin talleihin saumaton. Vanha Tiilitalli palvelee edelleen ja siellä asustaa nykyään lähinnä siitostammat ja nuoret varsat. Lantakatos sijaitsee tallien takana turvekatoksen vieresä.

Tiluksiltamme löytyy myös metsikköä, jonka toisilla reiteillä on erilaisia maastoesteitä ja ratakokonaisuuksiakin.  Toki myös normaaleja polkuja on, osan olemme hiekoittaneet ratsastukseen loistaviksi. Toisin kuin yleensä Saksasta löytyy, olemme myös onnistuneet löytämään muutamia kiipeilymäkiä.  Maastoesteiden yhteydestä löytyy myös keskikokoinen tekolampi, jossa voi käydä kahlailemassa.Se on kyllä aina kenttäkisojen aikaan ratakäytössä.

Talleillamme työskentelee viisi tallityöntekijää. Anna, Simone ja Mira siivoavat karsinoita ja talleja, tarhaavat hevosia ja hoitavat perustöitä. Emma ja minä itse ratsastamme hevoset päivittäin, toki tallityöntekijät näissä välillä auttavat tullen maastoon ja kävellen hevosten kanssa.

Toimintaa

Järjestämme joka kuukausi useita jaosten alaisia kilpailuja, yleensä esteratsastuksessa ja mahdollisesti  myös kouluratsastuksessa. Sijaitsemme hyvin lähellä Kitarametsän maastoesterataa, joten myös kenttäkilpailuja olemme toisinaan pitäneet. Koulukilpailut ratsastetaan erillisellä koulukentällämme, ja esteitä voi hypätä sekä nurmi- että hiekkakentällä. Talvella kilpailumme ovat maneesissa. Löydät kilpailumme Virtuaalisen Ratsastajainliiton arkistoista.

Yhteydenotto

Yhteydenotto sujuu hyvin, jos laittaisit vaikkapa mailia tai viestiä vieraskirjaan. Vieraskirjaan saa laittaa kaikennäköisiä risuja ja ruusuja, kunhan ne ovat asiallisia.   Astutusasiat mailiin, kiitos!

- Henkilökohtainen e-mail
- Krofnockin e-mail
- vieraskirja